Tweedehands fiets kopen

Een tweedehands fiets kopen doet u bij John’s Fietsreparatie op Locatie

Wilt u graag een tweedehands fiets kopen? Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u een tweedehands fiets nodig heeft. Als eerste zijn tweedehands fietsen natuurlijk een stuk goedkoper dan een gloednieuwe fiets. De kwaliteit is, wanneer de fiets goed onderhouden is, vaak nog hartstikke goed. Ook als u een fiets wilt aanschaffen die u niet zo vaak gaat gebruiken, is het vaak een goed idee om voor een tweedehands fiets te kiezen. Anders geeft u namelijk onnodig veel geld uit. John’s Fietsreparatie op Locatie is fietsenmaker en knapt gebruikte fietsen op en biedt deze aan. Bent u nog op zoek naar een tweedehands fiets? Neem dan contact op met John’s Fietsreparatie op Locatie.

Tweedehands fiets kopen: een oude opgeknapte fiets

Als u ervoor kiest om een tweedehands fiets niet bij een fietsenmaker te kopen, dan weet u niet altijd hoe goed de kwaliteit van deze fiets is. Als u echter wel uw tweedehands fiets wilt kopen van goede kwaliteit bij een fietsenmaker, dan daar bij mij vanuit gaan. Ik knap namelijk zelf de fietsen op. Gebruikte fietsen kunnen namelijk eenvoudig weer omgetoverd worden tot een fiets van goede kwaliteit. Omdat ik als mobiele fietsenmaker natuurlijk mijn goede naam wil waarborgen, kunt u er bij mij vanuit gaan dat de kwaliteit van de fietsen goed zal zijn.

Heeft u een ongebruikte fiets staan? Dan neem ik deze graag over om ook deze fiets weer een nieuw leven te geven. U kunt ook uw fiets aan mij doneren. Ik kom deze fiets dan bij u thuis ophalen, zodat het u verder geen moeite kost om uw oude fiets af te voeren. Met deze gedoneerde fietsen maak ik minder bedeelde kinderen weer blij. Zo’n één tot twee keer per jaar deel ik deze fietsen aan hen uit. Zo is er zelfs voor mensen die geen geld hebben voor een fiets een oplossing.

Tweedehands fiets kopen

Onderhoud van John’s Fietsreparatie op Locatie

John’s Fietsreparatie op Locatie staat voor u klaar. Neem contact op om te bespreken wat voor fiets u zoekt of kom langs. Naast het verkopen van tweedehands fietsen kunt u bij mij ook terecht voor een reparatie van uw fiets. Ik werk als mobiele fietsenmaker, dus ik kom dan bij u op locatie om uw fiets te repareren. Dit doe ik altijd met een lach en met een passende oplossing voor uw fiets. Neem contact op met John’s Fietsreparatie op Locatie. Ik hoor graag van u!

Menu