Mobiele fietsmaker

Waarom u een mobiele fietsenmaker moet inschakelen om uw fiets te laten repareren

Heeft u al eens van een mobiele fietsenmaker gehoord? Een mobiele fietsenmaker is een fietsenmaker die bij u op locatie langskomt om uw fiets te repareren. John’s Fietsreparatie op Locatie is zo’n mobiele fietsenmaker. Ik help u namelijk graag bij u thuis of op de locatie waar uw fiets zich bevindt. Vindt u het ook altijd een uitdaging om uw kapotte fiets bij de fietsenwinkel kunt krijgen? Heeft u geen fietsendrager op uw auto, waarmee u uw fiets kunt vervoeren? Of is de fietsenwinkel te ver lopen vanaf uw huis? Een mobiele fietsenmaker is dan dé oplossing voor u. John’s Fietsreparatie op Locatie komt graag bij u langs om uw fiets te repareren of te maken. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op!

Wat een mobiele fietsenmaker voor u kan betekenen

Het grote voordeel van een mobiele fietsenmaker is dat u geen tijd hoeft te besteden aan uw fiets te laten repareren of te laten onderhouden. Ik kom langs op een moment dat u uitkomt op het werk of thuis. Dit is ontzettend handig wanneer uw fiets uw enige vervoersmiddel is. Ook kan ik langskomen wanneer er iets kapot is aan uw fiets en u niet meer verder kunt fietsen. John’s Fietsreparatie op Locatie is namelijk ontstaan door mijn passie voor het helpen van mensen. Wat het probleem met uw fiets ook is, John’s Fietsreparatie op Locatie helpt u graag om het probleem op te lossen. Naast fietsen repareren doet John’s Fietsreparatie op Locatie nog meer. Ik verzamel namelijk ook oude fietsen die ik vervolgens opknap. Een deel van deze fietsen krijgt een tweede leven bij een nieuwe klant en zo’n één tot twee keer per jaar schenk ik deze fietsen dan aan minder bedeelde kinderen. Wilt u bijdragen aan dit mooie initiatief? Doneer dan uw fiets!

Mobiele fietsmaker

Altijd een passende oplossing voor uw fiets

Bij John’s Fietsreparatie op Locatie kunt u elke soort fiets laten onderhouden en repareren:

  • Stadsfiets
  • Elektrische fiets
  • Racefiets
  • Mountainbike
  • Bakfiets

Ik zal altijd een passende oplossing voor uw fiets bedenken. Dit geldt voor zowel de technische oplossing als het kostenplaatje. Doordat ik met dit werk begonnen ben als goedkope fietsenmaker voor de minima, zoek ik altijd een voordelige oplossing. Wat er ook mis is, met mijn passie en ervaring kan ik het altijd wel oplossen. Én deze oplossing bedenk ik altijd met een lach. Wilt u eens gebruik maken van een fietsreparatie op uw locatie? Of wilt u een tweedehands fiets kopen bij een betrouwbaar bedrijf? Bel me dan op om een afspraak te maken!

Menu