Fietsenmaker

Een fietsenmaker die bij u langskomt: het kan!

John’s Fietsreparatie op Locatie komt bij u langs om uw fiets te repareren. Heeft u problemen met uw fiets of wilt u een service beurt uit laten voeren? Dan help ik u graag! Als ervaren fietsenmaker kan ik binnen een korte tijd uw fiets repareren en u adviseren over het onderhoud. Ik bied onder andere de volgende diensten aan:

  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Servicebeurt

Als fietsenmaker op locatie is een groot voordeel dat u hier niet de deur voor uit hoeft. Omdat het met een kapotte fiets nogal een uitdaging kan zijn om überhaupt bij de fietsenmaker te komen, kom ik gewoon bij u thuis of op het werk langs. Dit bespaart u een hoop gedoe! Wilt u uw fiets laten maken, gewoon bij u op locatie? Neem dan contact op met John’s Fietsreparatie op Locatie.

De fietsenmaker die ook oude fietsen opknapt

John’s Fietsreparatie op Locatie is begonnen als fietsenmaker voor de minima, ontstaan uit liefde voor mens en fiets. Anders dan andere fietsenmakers richt John’s Fietsreparatie op Locatie zich op lage prijzen die voor iedereen betaalbaar zijn. Ik denk graag met u mee zodat u de kosten laag kunt houden, maar wel kunt profiteren van betrouwbare service. Door middel van tweedehands onderdelen in combinatie met nieuw materiaal, ben ik vrijwel altijd goedkoper én heb ik altijd een oplossing. Als fabrikanten bijvoorbeeld bepaalde onderdelen niet meer maken, beschikt John’s Fietsreparatie op Locatie over tweedehands voorraad om deze modellen te kunnen repareren. Voor de echt weinig bedeelden schenk ik zo’n één tot twee keer per jaar fietsen. Ook u kunt uw fiets hiervoor doneren. Ik zorg dan dat deze weer perfect wordt en dat iemand er blij mee wordt gemaakt!

Fietsenmaker

Neem contact op met John’s Fietsreparatie op Locatie

Bent u op zoek naar een fietsenmaker die altijd een passende oplossing voor uw fiets kan bedenken? En wilt u op een klantvriendelijke manier geholpen worden? Dan is John’s Fietsreparatie op Locatie waar u moet zijn. Ik repareer fietsen snel en goed, zodat u weer van een goede kwaliteit fiets kunt genieten. U kunt bij mij ook een tweedehands fiets kopen. Na een reparatie bij John’s Fietsreparatie op Locatie kunt u weer veilig de weg op. Wilt u ook uw fiets laten repareren zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft? Neem dan contact met me op om een afspraak te maken!

Menu